Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رائد موسوی، فرزند سید محسن موسوی که در سال‌های گذشته یکی از فعال‌ترین افراد در پیگیری سرنوشت دیپلمات‌های ایرانی بوده است با رد این اخبار و گمانه زنی‌ها گفت: «هیچ کدام از مطالبی که منتشر شده مستند نیستند و منبع مشخصی ندارد. البته شاید آقای حسنی مسئول سازمان اوج به نحوی خواسته‌‌اند مساله پیگیری سرنوشت این اسرا را تقویت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رائد موسوی با یادآوری ماجرای فردی به نام «عیسی ایوبی» که سال ۹۶ نادر طالب‌زاده در برنامه خود او را به عنوان آخرین همراه احمد متوسلیان و یارانش معرفی کرد، گفت: «روایتی که در این دو روز مورد توجه قرار گرفته به نظر برگرفته از روایت ایوبی است که مدعی بود یک ماه در یک سلول با چهار ایرانی همراه بوده و بعد با آن‌ها به یک ساحل برده شده و صدای تیر شنیده که به معنای آن بوده که آن چهار ایرانی در آن ساحل تیرباران شدند اما آقای ایوبی را رها کرده بودند.»

موسوی با بیان اینکه با عیسی ایوبی در سفارت ایران در لبنان شخصا ملاقات داشته گفت که اظهارات او در پاسخ به سؤالاتم متناقض بود و مثلا می‌گفت حاج احمد در زندان گفته که دو بچه دارم در حالی که نه حاج احمد متوسلیان و نه هیچ کدام از اسرای ایران دو بچه نداشتند.

او درباره علت انتشار چنین خبرهایی درباره سرنوشت چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی معتقد است: «این موضوعی است که هر کس درباره آن صحبت کند یا داستانی بگوید مورد توجه قرار می‌گیرد.»

فرزند سید محسن موسوی با اشاره به پیگیری‌های وزارت خارجه از سازمان ملل در روزهای اخیر و در خواست ایران برای پیگیری سرنوشت دیپلمات‌های ربوده شده ایرانی در لبنان گفت: «انتشار چنین شایعاتی نه تنها برای خانواده اسرا ناگوار است بلکه باعث می‌شود نهادهای بین‌المللی از انجام وظیفه و پیگیری شانه خالی کنند.»

اخبار مرتبط حاج احمد متوسلیان در آخرین سخنرانی خود چه گفت؟ واکنش برادر حاج احمد متوسلیان به خبر تفحص و بازگشت پیکر حاج احمد نقل قول یک راوی دفاع مقدس از شهید سلیمانی درباره سرنوشت حاج احمد متوسلیان حاج احمد متوسلیان و سه دپیلمات دیگر در زندانهای رژیم صهونیستی بسر می‌برند فیلمی از حضور حاج احمد متوسلیان در حرم حضرت زینب سلام‌الله‌علیها آیا پیکر حاج احمد متوسلیان پیدا شده است؟ سرلشکر صفوی: بعید است احمد متوسلیان در قید حیات باشد رهبرانقلاب: نگویید شهید؛ ما منتظریم حاج احمد متوسلیان برگردد در آخرین دیدار امام و حاج احمد متوسلیان چه گذشت که او عصبانی شد؟

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا حاج احمد متوسلیان دیپلمات های ایران در لبنان شهادت حاج احمد متوسلیان سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی حاج احمد متوسلیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!

بارداری زنان هر قدر در سنین بالاتری اتفاق بیفتد ریسک بروز اختلالات ژنتیکی را در فرزندان بالاتر می‌برد و مادران باردار بالای ۳۵ سال نیازمند مراقبت‌های ویژه‌تری هستند.

به گزارش ایسنا؛ آرمان امروز گزارش داد، کاهش آمار ازدواج در ایران، نشان از یک آسیب چند بُعدی دارد و می توان بالا رفتن سن فرزندآوری در میان زنان و مردان را یک تهدید برای آینده ایران تلقی کرد. زمانی این موضوع تایید می شود که براساس آمارها و طبق اعلام ایرانا، میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری در سال ۱۴۰۲، برابر ۳۲.۱ سال برای پدران و ۲۷.۳ سال برای مادران بوده است. البته این نوک کوه یخ و آمار رسمی است در شرایطی که آمارهای غیر رسمی و آنچه که در جامعه شهری از جمله تهران شاهد آن هستیم و در میان اطرافیان هم دیده می شود، بسیاری از زنان در سن ۳۰ سالگی و مردان در سن به طور میانگین ۳۷ تا حدود ۴۰ سالگی هم تمایلی به فرزندآوری ندارند. همان طور که در این آمار هم آمده است در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴ سال است. بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری، در بین استان‌ها مربوط به استان تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

بارداری زنان هر قدر در سنین بالاتری اتفاق بیفتد ریسک بروز اختلالات ژنتیکی را در فرزندان بالاتر می‌برد و مادران باردار بالای ۳۵ سال نیازمند مراقبت‌های ویژه‌تری هستند. این، اما تنها یک روی سکه تأخیر در ازدواج و باروری است و از دست دادن امکان داشتن فرزندان بیشتر با افزایش سن نخستین بارداری زنان بعد از ازدواج موضوع دیگری است که در نهایت روی رشد جمعیت کشور تأثیری منفی بر جای خواهد گذاشت و موجب افزایش خانواده‌های تک فرزند می‌شود.

چندی پیش  در گزارشی آمد: «اصولا هر مرد ایرانی در زندگی دوست دارد پدری را تجربه کند. البته این برای هر فرهنگ، اقلیم و نظام سیاسی که مرد در آن رشد پیدا کرده است، صادق است. مثلا در آمریکا حدود ۸۷درصد از مردان آمریکایی علاقه‌مند هستند، پدری را تجربه کنند. در کشورهای اروپایی مثل آلمان حدود ۷۵درصد، در بلژیک حدود ۸۴درصد در سوئد حدود ۷۲درصد از مردان تمایل به فررزندآوری دارند. مردهای ایرانی بسیار فرزندخواه هستند و بسیار دوست دارند که پدر شدن را تجربه کنند. میزان فرزندخواهی مردان ایرانی از بسیاری از کشورها بیشتر است. درباره تعداد فرزندان نیز مردان ایرانی تمایل دارند که بیش از سه فرزند داشته باشند. این آمار بی‌نظیر است. یعنی از هر ۱۰مرد ایرانی شش مرد علاقه‌مند است که بیش از سه فرزند داشته باشند.»

گسست نسلی، مهمترین پیامد افزایش سن فرزندآوری

اما در ادامه به سراغ رسول قبادی؛ جمعیت‌شناس و جامعه شناس رفتیم. وی در این رابطه می گوید: «بس بودن فرزندان»، «نداشتن درآمد کافی»، «نبود مسکن مناسب» و «نگرانی از تأمین آینده فرزندان» چهار دلیل برجسته برای گرایش نداشتن به فرزندآوری است؛ این نتایج همسو با نتایج پیمایش کشوری زندگی خانوادگی در ایران است که بر پایه آن «نگرانی از آینده فرزندان»، «سخت بودن تربیت فرزندان» و «ناتوانی از تأمین هزینه‌های فرزندآوری» برجسته‌ترین عوامل ذکرشده به‌عنوان محدودیت‌ها و بازدارنده‌های فرزنددار شدن هستند.

وی در ادامه به عامل غیرمستقیمی در افزایش سن مادری که تأثیر چشم‌گیر داشته است، اشاره می گوید و می افزاید: افزایش سن مادری پیامدهای اجتماعی و فرهنگی نیز در پی دارد؛ به این معنا که با افزایش فاصله میان پدر و مادر و فرزند، پیوند میان‌نسلی میان آن‌ها به‌درستی برقرار نمی‌شود؛ این موضوع علاوه بر دشوار کردن مسیر تربیت، زمینه‌ساز پدیدار شدن ناسازگاری میان فرزندان و پدر و مادر می‌شود!. زمانی سخت‌تر می‌شود که بدانیم در دو دهه گذشته میانگین زمان گفتگو میان اعضای خانواده از ۲ ساعت به ۲۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است(!) به این معنا که ظرفیت تبدیل اختلافات خانوادگی با برخورد مناسب به عامل رشد افراد خانواده، دچار سستی شده است.

وی در پایان می افزاید: دو گونه راه‌حل را در این زمینه پیشنهاد کرد؛ گونه نخست راه‌کارها بر پایه‌ از میان بردن موانع و کاهش فاصله نسلی میان پدرومادر و فرزندان است؛ در سوی دیگر و بر پایه گونه دوم، راه‌کارها باید در راستای تقویت آموزش زوجین و توانمندسازی آن‌ها در فرزندآوری و تقویت گفتگو میان اعضای خانواده باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان | عکس
  • گرامیداشت شهید جاویدالاثر احمد قلی قائدی در بن
  • شهادت عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان
  • شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان + عکس
  • شهادت دو تن از فرماندهان جماعت اسلامی لبنان در حمله ارتش صهیونیستی
  • شهادت ۲ فرمانده جماعت اسلامی لبنان در حمله رژیم صهیونیستی
  • شهادت ۲ تن در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد